Näyttely, jossa "väärä" koira voitti...

Huh, mikä viikonloppu taas takana. Tämä lomailuhan on melkein raskaampaa kuin töissä oleminen. :)

Rossi kärsi taas hirveästä tuomaripelosta, kroatilainen herrasmies oli liikaa Rossin hermorakenteelle. Tuloksena ERI2, ei SA:ta. Kiva, että saatiin edes ERI, koska myös EH:ta jaettiin. Ja SA jäi ainakin arvostelun perusteella kiinni juurikin käytöksestä.
Onneksi Agostini avasi veteraanikehät varsin mallikkaasti. ERI1 ja SA:kin napsahti, päästiin siis kilpailemaan veteraaninarttua vastaan. Kaikkien hämmästykseksi Agostini nousi myös paras uros kehässä paalupaikalle ja oli siis PU1 ! Meidän töppöaskel Papparainen! ROP-vet kehässäkin Ago veti pidemmän korren ollen ROP-VET, rotunsa parhaassa voiton vei narttu, Agon ollessa VSP. Wau, ei voi muuta sanoa! :) Koiria oli ilmoitettu 25 kappaletta, uroksia yksinään jo 13, eli kilpailuakin oli!

Pyörähdin myös partacollie kehässä esittäen PU4 ja PN4 sijoitukset sekä ROP-kasvattaja ryhmässä. Niinan Lyyli partiksesta tulikin Kotkassa valio, onnea! :)

Ja Whesteam's tiimin podhalanski edustus on aina yhtä vakuuttavaa, Frida (Whesteam's White Esteem) oli jälleen kerran ROP :)

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/999907_479428362146838_373812885_n.jpg

Nyt jäädään kuukaudeksi näyttelytauolle ja keskitytään tokoiluun ja työntekoon. :)

Kommentit