Hei me reenataan taas, mutta ei me kaaduta!Nyt rasti seinään! Mun kauan kadoksissa ollut treenimotivaatio pilkistelee piilopaikastaan. Rossi on opetellut kiertämistä (Agon kanssa vahingosta viisastuneena, ei merkkikartion kanssa :D) sekä tunnarin alkeita. Ja voih, miten pienestä voi ihminen olla iloinen. Tunnarin treenaaminen aloitettiin eilen sisällä piilottamalla omaa kapulaa. Nopeasti Rompponen hoksasi idean ja tuntui tykkäävän melko itsenäisestä työskentelystä. Suuruudenhullu omistaja halusi jo tänään vaikeuttaa tehtävää ja niin kipattiin pieni laatikollinen kapuloita olkkarin lattialle.
Käytiin vaatehuoneessa tekemässä pari etsimistä vain yhdellä, omalla, kapulalla ja sitten uskaltauduttiin jo kasan luokse. Rossi lähti etsimään hyvin, pari kertaa pysähtyi katsomaan ja vähän kysymään neuvoa. Olin passiivinen ja Rossi jatkoi etsimistä, kunnes peppua alkoi kutittamaan. :D Leikkelin siis aiemmin takapuolikarvoja, mitkä välillä tuntuvat kovin kutisevan.
Pieni tauko, vaatehuoneessa yhden kapulan etsiminen ja takaisin kasan kimppuun. Rom alkoi taas etsimään, mutta menetti hermonsa ja nappasi satunnaisen kapulan. Väärästä ei tullut palkkaa tai kieltoa, kapula taskuun ja tekemään vaatehuoneeseen yhdellä.
Uusi yritys kasalla. Lähti jälleen etsimään, ennenkuin menetti hermot ja nappasi satunnaisen. Edellisen toisto, eli ottamaan yhdellä vaatehuoneeseen.
Jälleen kasalle. Lähti etsimään, sai hajun omasta, pyöri ja yritti paikantaa hajun. Löysi oman ja toi sen, siitä hyvästä sai lihapullan! :) Illan treenit päättyivät siihen ja selkeästi Rossi väsyi tälläisestä uuden opettelusta :) Joskin nyt taas tappaa leluaan keittiönpöydän alla. :D

En ole pahoillani parista virheestä, Rossi kuitenkin yritti alkuun etsiä omaa, sillä oli heti alusta käsitys siitä, mikä on tehtävä. Hermot eivät vaan ihan kestäneet enää niin intensiivistä etsimistä, toki oli varmasti jo vähän väsynyt.
Pakko sanoa, että olen todella positiivisesti yllättynyt siitä, miten hyvin Rossi alkoi työskentelemään! Sen hektisen luonteen tuntien oletin, että se loikkaa kapuloiden keskelle ja alkaa tekemään niistä tulitikkuja. Piruvie, joskus tuokin otus osaa yllättää positiivisesti. :) Treeni-into siis huipussaan, onneksi on vapaa viikonloppu edessä!!

Viime talvena oli pehkoa vähän vähemmän ja lunta vähän enemmän :D

Rossin piparihaaste. Agostini nieli omansa vaikka mitä yritin :D

Kommentit