Mutsi opetti, et onni lähtee ainoastaan riskistä


Tänään käytiin katsomassa pentuja ja kyllä, ne olivat ihania! ♥ Olisin voinut kaapata niistä minkä tahansa meille, mutta onneksi järki vielä voitti ja Rossi mukana olollaan kyllä muistutti, että yhdessäkin on tarpeeksi. Ago on niin helppo, vielä kun se asuukin meidän porukoilla. :D
Mun suosikiksi pennuista nousi toinen uros, kutsumanimeltään Kipru. Hilveän hulja pieni peto


Pentuihin Rossi suhtautui fiksusti, mammakoira-Caraan se rakastui, Zetakin olisi käynyt hätätapauksessa ja Nuben pullikoinnista ei juuri ressiä repinyt. Helga mummon kanssa sujui jopa leikki Muuten Rossi kyllä esitti todella vain pahimpia puoliaan, mölisi ja kuseksi pitkin poikin sisällä. Voi olla että pojalta lähtee vielä hyvin sutjakkaasti pallit jossain kohtaa, sen verran löytyy suvunjatkamisviettiä. :DSamalla reissulla toimitin myös jo aikaisemmin blogissa mainitsemani joululahjan - ja malttamattomia kun olivat, avasivat paketin jo ennenkuin olin kotiin ehtinyt. :D Lahja tuntui olevan mieleinen, mikä tottakai lämmittää mieltä. Yksin en olisi sitä saanut tehtyä, kiitos siis kaikille jotka auttoivat :) Teimme siis porukalla Come Se-kasvattien ja tuontikoirien omistajien kanssa kalenterin, jossa oli kuvia kaikista tähän "perheeseen" kuuluvista koirista.Valitettavasti Rossi tuntui kotimatkalla ottavan autossa hyvät torkut, nyt virtaa taas riittää ja kyytiä ovat saaneet sukat ja eväsrasioiden kannet. Otettiin vähän seuraamistakin, käännökset olivat suorastaan lennokkaat.
Ullan kanssa jo sovittiinkin, että me päästään ruoskan alle ja aletaan taas kunnolla treenaamaan, jospa ensi vuonna viimein päästäisiin kisaamaan ainakin tokossa. Voi olla että BH-koe jää vielä, jäljelläkään tuskin ollaan kisavalmiita, mutta ehtiihän tuota.

Tämä postaus on ollut aika tajunnanvirtaa, kiitos parin energiajuoman, jotka kotimatkalla täytyi juoda, että kesti hereillä. Loppuun kuitenkin vielä haaste/palkinto, jotka ovat ilmeisesti sama juttu, vaikka vähän eri nimellä kulkivatkin.


Saatiin tämä tunnustus You make my day-blogista ja Brassivauva ja tiibettiläinen-blogista. Kiitos kaunis kunniasta. :)

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaajaa, joka antoi haasteen sinulle
2. Valitse viisi blogia, (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Toivo, että ihmiset kelle jätit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.

Meiltä tämä tunnustus lähtee seuraaville blogeille:

Kommentit

Lähetä kommentti