Nää meiän lampaat syö susii ku sushii

  
 
Tänään oli raskas päivä meille jääkiekko faneille. Kaikkea se parisuhde teettää, ennen vuotta 2011 en ollut tippaakaan kiinnostunut jääkiekosta, siitä asti olen seurannut kaikki Suomen maaottelut, keinolla millä hyvänsä, esim. tänään peliä seurattiin töistä. Oli muuten hiljaista kaupalla, taisivat asiakkaatkin olla telkkareiden äärellä. ;)

Jääkiekosta aasinsillalla omaan kuntoiluinnostukseen. Olen aina ollut sohvaperuna, välillä on tullut kausia, kun olen yrittänyt skarpata ja käydä salilla, mutta silti aina se jää. Nyt on kotona tehty kyykkyjä, vatsoja ja punnerruksia sekä aloitettu Rossin kanssa juoksulenkit. Katsotaan kuinka kauan tätä innostusta riittää. Selkeä treeniohjelma helpottaa kyllä motivaation ylläpitoa huimasti.


Tänä viikonloppuna on Jyväskylä KV. Kovin odotettu näyttely. Näyttely, jossa meidän piti olla. Vaan kohtalo puuttui peliin ja alkuperäinen tuomarimme estyi tulemasta ja tuomarimuutoksen takia meiltä jää tämä näyttely väliin. Harmittaa niin paljon, ettei mitään järkeä. Rossi on älyttömän hyvässä kunnossa, olin aikataulujen ilmestymistä edeltävänä päivänä viettänyt monta tuntia turkinhoidon parissa ja nyt koko turkin joutaa leikata pois. Ei auta itku markkinoilla, seuraava näyttely on vasta pitkällä keväällä, joten nyt keskitytään sitten tokoon täysillä.
Paikkamakuuta ollaankin treenattu päivittäin ja koekin on katsottu. Jännittää jo nyt... :D

Kommentit