Kaikki aistit täydes teräs, kuulo vaa on valikoiva..

Onnea paras ystävä, pappakoira Agostini 9 vuotta!


Pappis sai kevyemmän kesätukan, vaikka harkitsinkin sen ilmoittamista Maailman voittajaan elokuussa. Rossikaan ei ole niihin geimeihin lähdössä, lähden itse vain turistiksi/handleriksi.

Agostini on omasta mielestään elämänsä kunnossa, hierojalla ollaan käyty nyt parin viikon välein, että saadaan taas jumit kunnolla auki.
Papsu pääsi myös rallytokokurssille, saa nähdä malttaako se enää mitään tehdä... :D Mitään paineita ei ole, joten voidaan mennä puhtaasti pitämään kivaa hömppäilemään. :)


Rossi on ajanut jälkeä enemmän tai vähemmän onnistuneesti.. Muurahaiset ovat osoittautuneet ongelmalliseksi metsässä :D Jos mahdollista, niin esineruutu on vielä jälkeäkin enemmän retuperällä, Rossi ei vaan ole ymmärtänyt yhtään mitä sen tulisi tehdä.

Tottis on aika samoilla pohjilla, seuraaminen on vähän löpsähtänyt, mutta lyhyempiä pätkiä ja parempaa palkkaa, niin eiköhän se siitä.
Eilen käytiin pikkuporukalla ottamassa koemainen treeni, tehtiin kehät ja kaikki. Rossi teki ykköstuloksen, ei millään huippusuorituksella, mutta tasaisen varmasti kuitenkin. Tehtiin 2 paikkamakuuta ryhmässä ja Rumps kesti molemmissa! Ensimmäisessä se oli mun pois kävellessä kääntynyt kieroon ja toisessa se nousi kerran rapsuttamaan itseään, mutta lysähti samantien takaisin maahan. Koska liike on meillä edelleen todella epävarma, en ole puuttunut  mihinkään pöllöilyihin, kunhan on kestänyt paikallaan. Jospa viimein päästäisiin kokeeseen tänä kesänä?


Kommentit