Siellä missä meidän jengi vetää, ovilla ja tiskillä sold out

Pikakelaus menneestä. :)

Käytiin kenraaliharjoituksissa Helsingin näyttelyä varten, Rossi oli ensimmäistä kertaa eläessään Best In Show ja kehuja tuli erityisesti liikkeistä. Agostini pärjäsi myös hyvin, se sijoittui veteraanien toiseksi. :)

Noh, varsinaisessa näyttelyssä menikin sitten pieleen melkein kaikki mikä voi.. :D
Olin jo päässyt liikenteeseen ja ajanut jonkin matkaa, kun alitajuntaan tulee ajatus koirien papereista. Siinä sitten tarkistamaan niitä ja kuinkas ollakaan, Rossin passi, jossa ovat myös rokotukset, oli hukassa. Seuraavasta rampista ylös ja äkkiä kotiin etsimään. Onneksi löytyivät ja matka jatkui jälleen.
Näyttelypaikalla Rossin ego oli taas vuoren kokoinen ja uhittelua riitti. Kehässä esiintyi kyllä avain mielettömän hyvin ja suhtautui tuomariinkin (Beata Petkevica, Latvia) reippaasti. Kuitenkin älyttömän hyvällä arvostelulla EH ja luokkasijoitus oli toinen.

"2 years old. Correct bite and pigmentation. I'd prefer to see more compact in body. Correct bone. Quite long neck.Quite deep in chest. Correct shape of tail. Good colour. Excellent work of handler. Free movement"

Tuomari oli todella miellyttävä ja mun mielestä arvostelukin on Rossin näköinen. Fyssari sanoi myös tuosta rungon keskeneräisyydestä ja saatiinkin jumppaohjeet, mitä ollaan tehty pari kertaa päivässä. Mutta onpa varmaan ensimmäinen kerta, kun lagotolle mainitaan liian pitkästä kaulasta tai syvästä rinnasta. :D

Pappis oli hyvällä tuulella ja esiintyi ainakin omasta mielestäni edukseen. Ago sai erinomaisen ja oli ROP-VET. :)

"9 years old. In good condition for age. Masculine male. Correct pigmentation. Medium dark eyes. Strong neck. Masculine head. Excellent temper. Good movement for age."

Papan arvostelu ei ole erityisen syvällinen, mutta haittaneeko tuo. :D
Tuomari oli todella tiukka, uroksissa SA:n sai vain 1 koira. Lisäksi tuomarin linja piti, mistä olen erityisen iloinen, aina ei tarvitse voittaa, ollakseen silti tyytyväinen tuomariin. :)

Jäätiin odottelemaan ryhmiä ja päivän huono onni jatkui, istuin ison kehän laidalla, kun tajuan, että veteraanit ovat menossa sisään. Vauhdilla hakemaan Agostini teltalta ja juostiin sitten muiden joukossa suoraan isoon kehään, ilman mitään esiarvosteluita. NOLOA. :D Yritin seurata esiarvosteluja, mutta hieman hankalaa oli, kun niistä ei laisinkaan kuullutettu. Noh, oma mokahan se oli, onneksi ehdittiin kuitenkin käydä kunniakierros tekemässä. :)

Muuten elämä rullailee omalla painollaan, ollaan treenattu esineiden ilmaisua (kuonokosketusta pullonkorkeilla), tottista ja jälkeä. Jälki meni muutaman kerran ihan persiilleen, yhdellä kerroista olivat makkarat kummasti kadonneet.. Onneksi tänään saatiin kaksi onnistunutta suoritusta, toinen piiiitkästä aikaan metsässä. Kisoihin on vielä pitkä matka, mutta tehdään tätä nyt sitten omistajan opiksi ja koiran iloksi, jossei muuten. :)

Kommentit