Me molemmat tunnetaan, kuinka rinnassa hehkuu, eikä oo pimeää enää

 Hän on täällä ♥ Tervetuloa perheeseen hurripoika Uno (Tufflaz Double or Nothing). Tämä pentu on nimensä veroinen, numero yksi, kaikki tai ei mitään. ♥ Pentueen ainokaisesta kasvoi vahva, tempperamenttinen koiran alku, jolla on kaikki edellytykset kasvaa erinomaiseksi koiraksi.

Uno 1 vk
Unon suku antaa toiveita mahdolliselle näyttelyuralle. Sen sukutaulusta löytyy Viggo-isän (Gleska Good Luck) puolelta mm. Bonebreakers Coppertino, uros johon rakastuin 13-vuotiaana pikkutyttönä Helsingin Euroopan voittaja -näyttelyssä (olin hirvittävän harmistunut silloin, koska se jäi luokkansa kolmanneksi). Tinon tytär, Viggon emä, nyt jo 13-vuotias Gleska Sweet Pot "Jawa" on myös erittäin kaunis ja menestynyt narttu.
Unon emä Roza on ihana, Rillan emää Zetaa muistuttava ilopilleri. Sen sukutaulusta löytyy mm. Humle (Galottens Humulus Lupulus), Rillan emälle alunperin suunniteltu uros, joka on kenties Ruotsin paras lonkkaperiyttäjä.

Pentueen ruotsalainen lonkkaindeksi on myös erinomainen, joten toivoa sopii, että indeksi näyttää tehonsa Unon kohdalla. Unon kasvattajan kaikki kasvatit on lonkkakuvattu ja tulokset ovat olleet pääsääntöisesti erinomaisia.

Uno 2 vk

Myös suvun luonteet ovat kunnossa. Jokainen Tufflaz-kasvatti on BPH-testattu, eivätkä ne ole osoittaneet esimerkiksi rodussa sitkeästi olevaa ääniarkuutta. Kasvattajat itse omistavat Unon emän, mummon, kaksi siskopuolta sekä velipuolen. Erityisesti emä Roza ja veli Caztor hurmasivat minut siellä käydessämme. Molemmat äärimmäisen avoimia, tasapainoisia koiria.

Uno 3vk 
Uno itse on melkoinen pakkaus. Ainoan pennun voisi kuvitella olevan vähän reppana, mutta ei tämä pentu. Uno on alusta asti osoittanut erinomaista elinvoimaa ja taistelutahtoa.
Pentua noutaessamme se kulki lentokentällä kuin olisi aina ollut siellä. Erilaiset alustat tai kuulutukset eivät sitä häirinneet, eivät ihmiset eikä hälinä. Hieman ennen koneen lähtöä se nukahti lentolaukkuunsa ja nukkui koko lennon, heräämättä edes nousussa tai laskussa.

Uno 6vk
Tempperamenttia tältä pennulta löytyy myös. Se mieluusti pureskelisi kaikkea luvatonta ja kiellettäessä se kertoo mielipiteensä moiseen komenteluun. Johdonmukaisella kasvatuksella tästä nassikasta kasvaa taatusti upea uros, jolla on toivottavasti myös jalostuksellista arvoa. Uno valikoitui meille osittain myös siksi, että voisin tulevaisuudessa astuttaa Rillan sillä. Ajankohtaista tämä on vasta kahden-kolmen vuoden päästä, joten jäämme innoissamme odottamaan mitä pennusta kasvaa.

Uno 7vk
Olen äärimmäisen iloinen ja kiitollinen Annalle ja Ann-Brittille mahdollisuudesta saada tämä lupaava nassikka Suomeen. ♥ Kiitos myös, jälleen kerran, Terhille kaikesta avustasi tämän projektin aikana. Olet korvaamaton ♥

PS. Ottakaa meidän Instagram haltuun, @life_with_lagottos , siellä on paaaaaljon pentuspämmiä luvassa. ;)

Kommentit

  1. Ilo oli minun puolellani. :) Ihanaa elämää Unolle, kasvahan hienoksi! <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti