Syksyn tekemisiä

 Tämä vuosi on ollut poikkeuksellinen kaikille, myös koiraharrastajille. Onneksi rajoituksia kesän ja alkusyksyn aikana purettiin siten, että päästiin myös vähän harrastamaan ja kilpailemaan koirien kanssa. Menetystäkin saatiin, mutta ennenkaikkea oli mukavaa päästä näkemään tuttuja ja reissaamaan pitkin Suomen maata.


Rilla viimeisteli RTK2 tittelin Mikkelissä elokuun lopulla


Kuva Laura Rontu

Ruotsin tuonti uroksemme Uno kävi syyskuussa Lagottoklubin järjestämässä MH-luonnekuvauksessa. Mitään suuria yllätyksiä ei tullut, Uno ei ole erityisen rohkea koira, mutta omin jaloin selvittiin kuitenkin. Olin myös iloisesti yllättynyt miten hyvin Uno tukeutui minuun, vaikka asummekin eri osoitteissa. 

Uno kävi myös neljässä näyttelyssä, kolmesta ensimmäisestä sertit eli Unosta tuli uusi Suomen valio! Viimeisestä tulikin sitten EH, Uupassa ei tuomarin mielestä ollut oikeastaan mitään hyvää.. :D

Myös Rilla kävi kolme näyttelyä, kaikista SA, pari PN-sijoitusta, muttei muuta mainittavaa. Tai ehkä täytyy mainita, että viimeisen näyttelyn tuomari (joka ei siis Unosta pitänyt) ei kirjoittanut Rillaan arvosteluun mitään huonoa sanaa. Tuntemattomia ovat tuomareiden mielenliikkeet, kun osa Rillan virheistä oli siirtynyt Unolle ja Unon hyvät puolet taas Rillalle.. :D


Kuva Laura Rontu

Loppusyksylle on suunniteltu muutamat kisat, toivottavasti säilytään terveinä eikä kaikkia tapahtumia jouduta taas perumaan.

Kommentit